بیوگرافی کیانا رحیمی

بازیگر و مدلینگ

ورزشکار

بیوگرافی علی احمدی

بازیگر فیلم

ورزشکار

بیوگرافی کیان رحیمی

بازیگر و مدلینگ


بازیگر مجموعه فیلم آذین


بیوگرافی زهرا جوادی

بازیگر و مدلینگ


خیاط


آرایشگر


رانندگی


دوچرخه سواری


اسب سواری


آشپز

قالیبافی

هنر نواختن

تمپو ، تنبک ، دف

بازیگر مجموعه فیلم آذین

مدلینگ

 

بیو گرافی ستاره صمدی بهمنانی

بازیگر و مدلینگ

کاندید نقش در مجموعه تاریخی آذین

مدلینگ

آرینا بدواز

مدلینگ و بازیگر

بازیگر

کاندید فیلم آذین

مدلینگ

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

پایان تصویر برداری فیلم ما ملت امام حسینیم

فیلمبرداری ما ملت امام حسینیم به تهیه کنندگی و کارگردانی استاد عباس صیادی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

به گزارش مدیریت خبری پروژه فیلم ما ملت امام حسینیم تصویربرداری فیلم تلویزیونی « ما ملت امام حسینیم» به تهیه کنندگی و کارگردانی: عباس صیادی و نویسندگی عباس صیادی ، در استان تهران تولید آن به پایان رسید.

طبق برنامه ریزیها مراحل فنی تولید فیلم در حال انجام است ؛ لذا فیلم ما ملت امام حسینیم برای پخش از چندین جشنواره داخلی و بین المللی و سپس برای پخش از شبکه نمایش خانگی و یا تلوزیون ارائه خواهد شد.

در خلاصه داستان ما ملت امام حسینیم آمده یک پیشامد غیر مترقبه باعث میشود چند کودک و نوجوان که در این راه اتفاقاتی پیش رویشان است زندگی آنها و دوستانشان را تحت تاثیر قرار دهد……

بازیگران این فیلم عبارتند از :

« بازیگران »

عباس صیادی ، آلیس آوانسیان ، سعید کوهستانی ، فریبا علایی، هلنا رادپور، هلیا محسنی راد، آرمینه سرکیس پور ، مریم بهروزی مقدم ،ابوالفضل صیادی ، ماگدلینا سرکیس پور ، پرنیا جلولی ، آتنا کبیری محمد جواد صدیقی ، آرینا بدواز

« بازیگران خردسال » محمد محسنی راد، پارسا جلولی ، دنیل عیشو گلپاشین ، باران کبیری

« عوامل پروژه »

دستیار اول کارگردان : آلیس آوانسیان

منشی صحنه: سعید محسنی راد

مدیر تصویربرداری : سعید کوهستانی

صدابردار: ماگدلینا سرکیس پور

آهنگساز و خواننده تیتراژ: آراد خدادادی

تنظیم کننده : سامان صمدی ، مهدی برگریزان ، سعید جودی

مدیر تولید : عباس صیادی

تدوین : عباس صیادی

دستیار تدوین : هلنارادپور

طراح گرافیک : عباس صیادی

مدیریت گریم : آرمینه سرکیس پور

طراح صحنه : سعید کوهستانی مدیر صحنه

آکساسوار صحنه : ابوالفضل صیادی

برنامه ریز : مریم بهروزی مقدم

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و مترجم زبان انگلیسی و ارمنی : آلیس آوانسیان

مدیر خبری : شیوا انصاری

تصویربرداران پشت صحنه : آرینابدواز و دنیل عیشو

تدارکات وحمل و نقل و سینه مبیل : غلام حسن بدواز

« با همکاری »ناجی هنر نیرو انتظامی، نیرو انتظامی تهران بزرگ، روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری تهران ، شهرداری منطقه ۳ شهرداری منطقه ۲۲ ، شهرداری منطقه ۱۱ و، مسئولین و حراست پارک جنگلی چیتگر ، ملت ، رازی و مدیریت سینما فرخ، مجید مالکیان نوری، مهرداد مالکیان نوری، علی حیدری اداره ارشاد رباط کریم معاونت فرهنگی اداره ارشاد رباط کریم ، مسئولین و حراست پارک ملت، مسئولین و حراست پارک جنگلی چیتگر ، مسئولین پارک رازی ، داده پردازان متین اسلام شهر

سینما وتلوزیون ایران ویا سینما وتلوزیون دشمنان ایران در داخل ایران؟ 

استاد عباس صیادی تهیه کننده وکارگردان وپژوهشگر آموزش بازیگری فیلم دردومین همایش مجمع مشورتی نظام مسائل کشور بادکتر محمد باقر قالیباف پیرامون مسائل سینما گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

دردومین همایش مجمع مشورتی نظام مسائل کشور که در ۴ اسفند۱۴۰۱برگزارشداستاد عباس صیادی گفتگوی صمیمی بادکتر محمد باقر قالیباف پیرو موضوع سینما انجام دادند.

متن گفتگو به این شرح می باشد :

بسم الله الرحمن الرحمیم

سینما وتلوزیون ایران ویا سینما وتلوزیون دشمنان ایران در داخل ایران؟ متاسفانه از دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی به بعد دوران سینما ، تلوزیون و بخش تعلیم وتربیت کشور به صورتی تغییر یافت ودر این مدت قوانین و مقررات تعلیم وتربیت و فرهنگی کشور به گونه ای تغییر یافت که برخی افراد خواص مدارس و دانشگاههای غیر انتفاعی از حزبی خواص را تاسیس و مدیریت میکنند واکثر مراکز فرهنگی مانند وزارت ارشاد و صدا و سیما افراد سفارش شده برخی افراد خواص برای حزب خواص و باندهایی در این خصوص با گردنکلفتی ایجاد کرده اند که حتی در حد رئیس جمهور را هم حساب نمیکنند.

خروجی آنها شده بی قانونی در آموزش بدون نظارت و یا با نظارت حزب خود ویا کشورهای دیگر وحتی از داخل ایران افرادشان نامه تحریم ایران را به ترامپ فرستاده اند و ترویج نوع پوشش وگفتار ورفتار کشور های غربی درفیلمها باسرمایه گذاری کشوری غربی وآموزش بی بندوباری درفضای روز ایران وفیلم های ایران شده اند.

در اینجا باید گفت سینما وتلوزیون ایران یا افراد خواص و یا کشورهای غربی و عربی برای تحت تاثیر قرار دادن ذهن مردم ایران با برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری در این عرصه تا حدی که در فیلمهای سینما وتلوزیون ایران از افراد بن سلمان و پادشاههای کشورهای عربی تا فرانسه و آلمان و دیگر کشورهای ضد ایرانی و در این اواخر ساواک برای پاک کردن کارها وچهره مخوف خود و مظلوم نشان دادن ساواک در ایران سرمایه گذاری میکند وبازیگران ایرانی در ایران با مجوز ایران درفیلمها وسریال خارج ازکشور ساخته می شود.

آیا کشورهای دیگر برای خراب کردن و یا تحت تاثیرات منفی فرهنگی بر مردم ایران بر اساس راهبردهای سیاسی خود سرمایه گذاری نمیکنند؟

آیا با این سرمایه گذاری زندگی جوانان را تحت تاثیر نمیگذارند مانند (نا امید کردن مردم از ایران با سیاه نمایی ، تغییر ذاعقه فرهنگی مردم وتخریب ماموران امنیتی کشور و ….) تا چه زمانی باید فریاد زد و تا چه زمانی نمیخواهند بشنوند؟

آیا باعث تخریب سینمای خواص ایران که بینندگان بسیاری به واسطه فیلمهای خانوادگی در جهان داشت نشده ؟

آیا وقت آن نرسیده که این باندها و لاویهای سینما وتلوزیون منحل شود تا سینما وتلوزیون ایران پیشرفت کند ؟ آیا وقت آن نرسیده که تحقیق در مورد این که چرا فقط بازیگران و هنرمندان وسلبریتیهای طرفدار ایران در این چند سال یا بخاطر کرونا و یا ناراحتی قلبی و.. فوت میکنندویا از سینمای ایران کنارگذاشته میشوند؟

اولین سبک آموزش بازیگری فیلم در جهان ابداع شده در ایران بر اساس فرهنگ ایرانی چرا وزارت ارشاد بعداز جوابیه های غیر کارشناسی و با گفتن ما در این بخش کارشناس نداریم بگوید این سبک را بیرون از ایران به ثبت برسانید که کتابها ومقالات وسبک وارد ایران شود وما ترجمه کنیم و استفاده کنیم در ایران ، آیا منطقی است؟ پس چطور بدون کارشناس آموزشی مجوزکلاسهای آموزش بازیگری فیلم میدهند؟ با چه نظارتی؟

آیا زمان آن نرسیده کارمندانی که سفارشی وارد وزارت ارشاد و صدا وسیما شده اند برای مقاصد خواص جایگزین شوند؟ آیا وقت آن نرسیده که بخش آموزشی کشور با تغییر ی که با عث پس رفت و قبولی پولی و بدون پایه علمی مستحکم ویا با کتابها و استادان خاص برای موارد خاص مانند آموزش‌های ناقص یا اشتباه یا آموزش‌های ضد ایرانی واسلامی راکه به دانش آموزان ودانشجویان ایرانی داخل کشور آموزش می دهند را مدیریت کنند؟

آیا زمان آن نرسیده که قوانینی ایجاد شود که جلوی صدمه زدن به ایران و پرچم ایران گرفته شود ودیگر هیچ هنرمندی بی ضابطه در امور سیاسی دخالت نکند ؟آیا وقت آن نرسیده که مکان هایی که درآن هنرجو و دانش آموز و دانشجو پرورش میدهند درست مدیریت شود؟ آیا وقت آن نرسیده تلوزیون ایران جلوی پائین آوردن درجه کیفی ساخت فیلم‌ها رانگیرند که باعث می شوند بروند سراغ پلتفرم‌های خصوصی وجلوی ساخت فیلمهای علمی تخیلی و تاریخی با پشتوانه تاریخی واقعی را نگیرند ؟

آیا زمان آن نرسیده که پلتفرمهایی که برای آدمهایی با باندهای بزرگ هستند را گرفت یا کنترل کرد؟ آیا وقت آن نرسیده مشاورین وتایید کنندگان فیلم یا فیلم نامه قدیمی را بروز کرده ویا جایگزین کنند که انتخاب و یا تایید فیلم نامه را با استخاره تایید کنند؟ آیا وقت آن نرسیده است که قوانین وزارت ارشاد را که بعضی افراد خاص تایین ویا حذف کرده اند بازنگری کنند؟

با یک حساب سر انگشتی میشود به راحتی با ایجاد قوانین و برنامه ریزی دقیق قطب فیلم سازی در جهان شویم اما برخی قوانین وافراد و حزبهای داخل کشوربامداخلات کشورهای خارجی مانع هستند.

بر طبق قوانین واقعی جمهوری اسلامی ایران نه سلیقه ای که میتوان گفت تنها کشور در جهان هستیم که میتوانیم با تولید فیلمهای خانوادگی تحولی در جهان ایجاد کنیم فقط فروش فیلمها در حوضه مقاومت مانند ( عراق ، روسیه ، بلاروس ، ونزوئلا ، لبنان ، سوریه ، یمن ، فلسطین ، افغانستان

پاکستان ، تاجیکستان و…. )میتوان درآمد بسیار زیادی داشت به عنوان نمونه یک انیمیشن فقط در کشور روسیه ۱۵ ملیون دلار درآمد داشته است.

حالا حداقل ما ۱۰فیلم خوب با کیفیت وساختار خانوادگی در سال تولید داشته باشیم و در کشورهایی که نام برده شد به فروش برسانیم اگر این ۱۰فیلم ۱۰۰۰میلیارد خرج داشته باشد حداقل هر کدام در هر کشور ۱ ملیون دلاربا دلار ۴۰هزار تومانی سود داشته باشد در ۱۰کشور ۴۰۰۰میلیارد سود خالص بازدهی دارد البته قطعا این رقم سود دهی حداقل بسیار بالاتر از این ارقام سود دارد.

آیا بازخورد ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی ندارد؟ آیا فیلم سازان و عوامل آن مشغولتر و با انگیزه فعال‌ تر نمیشوند؟ آیا به صنعت گردشگری و مد ولباس ایران کمک نمیشود؟ آیا سینما و تلوزیون ایران فعالتر نمیشود؟ و….. آیا به صادرات محصولات ایران کمک نمیشود؟ با ایجاد قوانین و برنامه ریزی دقیق میشود بسیار ساده و با دقت مشکلات فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و… را رفع کرد وباعث ترویج فرهنگ ایرانی واسلامی شد.

عباس صیادی تهیه کننده، کارگردان. پژوهشگر آموزش بازیگری فیلم

ابولفضل صیادی بازیگر فیلم

انتخاب شده نقش اصلی سریال آذین

کشتی گیر

ووشو کار

عکاس

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

ماگدولینا سرکیس پور بازیگر فیلم

ورزشکار

شاعر

نویسنده

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

و کاندید نقش اصلی پروژه آذین

فریبا علایی
متولد ۱۳۶۸
لیسانس حسابداری دارم
اهل چهارمحال و بختیاری ، شهر کرد
شاعر و نقاش

گذراندن دوره تئاتر

دو اجرای شعر در تلوزیون 
نمایش نامه خوانی 
 دارای مدرک بازیگری سینما
بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

دانیل عیشو گلپاشین

Daniel Ishou

بازیگر فیلم 

دارنده سرتیفیکت گالری عکاسی

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم


دانیل عیشو در سال ۱۳۹۴ در خانواده ایی ارمنی چشم به جهان گشود و در سن چهار سالگی در رشته ژیمناستیک شروع به فعالیت کرد او در همین سن در مسابقه اشپزی مهدکودکشان شرکت کرد او همواره با مادرش در کلاسهای مختلفی شرکت کرده است
Daniel Ishou was born in 2016 in an Armenian family and started doing  gymnastics at the age of four ,at the same age ,he participated in the cooking competition of kindergarten, which was made as a clip .He has always  participated in various classes with his mother
او در سال ۱۳۹۹ در فیلم‌عملیات خیابانی ظاهر شده است و در حال حاضر در پیش تولید سریال " آذین " در حال فعالیت و تمرین می باشد و یکی از نقشهای اصلی را دارد.
In 2021,he appeared in the movie "Street ooerations" and is currently training in the pre-production of Azin series and has one of the main roles
او به رشته اسب سواری آشناست و مدتی هم به این‌رشته پرداخته است و در حال حاضر به ورزش فوتبال روی آورده است.
He is familiar with horse riding and has been doing it for some time and now he is playing football

او به دو زبان ارمنی و فارسی صحبت‌می کند و تا حدودی با زبان آشوری آشناست.
He speaks two languages, Armenian and Persian,and is somewhat familiar with Assyrian language.

این بازیگرخردسال ،گذری در زمینه کارگردانی هم داشته و در سال ۱۴۰۲یک کلیپ سه دقیقه ای در مورد قتل عام‌ارامنه به همراه مادرش ساخته است
In addition, he made a short 3-minute clip about Armenian genocide in 1915 with his mother

در پایان از استاد صیادی بابت تمامی زحماتی که متحمل شده اند تشکر می کنیم

آلیس آوانسیان

Alice Avanessian

بازیگر فیلم

مترجم زبان انگلیسی،فرانسوی،ارمنی

مترجم کتاب

فروشنده محصولات لوازم بهداشتی و آرایشی

آلیس آوانسیان متولد سال ۱۹۸۰ در خانواده ایی ارمنی به دنیا آمد
Alice Avanessian was born in 1980 in an Armenian family.

او دارای سه برادر به نامهای آلفرد،آلکس و آلن که آلفرد و آلکس بزرگتر از او و آلن کوچکتر از او می باشند.

she has got three brothers named Alfred,Alex and Alen that Alfred and  Alex are older than her and Alen is younger than her

او دیپلم خود را در رشته ریاضی فیزیک اخذ کرده و تا زمان اخذ دیپلم زبان‌انگلیسی خود را نیز به درجات بالا رسانیده بود

و پس از دیپلم‌فراگیری زبان‌را تا مدارج ‌بالاتر ادامه داد و حتی کمابیش این زبان را تدریس هم می کرد و در کنار آن یادگیری زبان فرانسه را نیز آغاز کرد.
She has received her diploma in the field of mathematics and physics, and she has also continued to study English up to higher grades and even sometimes taught this language and along with that,she started learning French.


او در حال حاضر مترجم،فرانسه،انگلیسی و ارمنی می باشد و چندین سال در شرکتهای بزرگ علاوه بر فعالیتهای خود بعنوان مترجم نیز فعالیت کرده است و در کنار این حرفه مشاوره پوست و مو نیز انجام می دهد و  در حال حاضر بعنوان کارشناس پوست و مو در حال فعالیت است.
Currently she is a translator of French, English and Armenian and for several years in a big companies  in addition to her activities,  she has also worked as a translator and a long with this profession she provides skin and hair consultation and she is still a skin and hair expert


او همچنین در کنار تحصیل به ورزش دو میدانی، پرتاب دیسک و وزنه نیز به صورت نیمه حرفه ای پرداخته و مقام هایی هم کسب کرده است
In addition to studing, she also participated in athletics ,discus throwing and weightlifting semi-professionally and won positions.


او برای ادامه تحصیل به کشور فرانسه اقدام کرده و حتی از یکی از دانشگاههای فرانسه پذیرش  برای تحصیل در رشته حقوق نیز دریافت کرد ولی به دلایلی نتوانست به فرانسه عزیمت کند و موقعیت بسیار عالی تحصیلی را که پیش آمده بود را از دست داد و پس از چندی تصمیم به ادامه تحصیل در ایران گرفت و در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه ادامه تحصیل داد.
After graduating from high school,she applied and received an offer from prestigious university in Paris to study law,but due to circumstances was unable to travel to France and lost this excellent  academic opportunity. whereupon on she decided to continue  studies in Iran. As well as her academic pursuits she also participated in athletics and weigh throwing.


بعد از آن دوره کمکهای اولیه را گذرانده است 
and she passed the first aid courses


آلیس کار هنری را با روی آوردن به گلسازی چرمی و بلندر آغاز کرد هر چند که قبلا در دوران مدرسه در تئاترهایی که توسط دانش آموزان اجرا می گردید نیز شرکت کرده است.
        Alice began her artistic career with flower making "latex and foam flowers " although she has previously participated in school theatrical performances.

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم


آلیس آوانسیان متولد سال ۱۹۸۰ در خانواده ایی ارمنی به دنیا آمد
Alice Avanessian was born in 1980 in an Armenian family.
او دارای سه برادر به نامهای آلفرد،آلکس و آلن که آلفرد و آلکس بزرگتر از او و آلن کوچکتر از او می باشند.
she has got three brothers named Alfred,Alex and Alen that Alfred and  Alex are older than her and Alen is younger than her
Aluce:
او دیپلم خود را در رشته ریاضی فیزیک اخذ کرده و تا زمان اخذ دیپلم زبان‌انگلیسی خود را نیز به درجات بالا رسانیده بود

و پس از دیپلم‌فراگیری زبان‌را تا مدارج ‌بالاتر ادامه داد و حتی کمابیش این زبان را تدریس هم می کرد و در کنار آن یادگیری زبان فرانسه را نیز آغاز کرد.
She has received her diploma in the field of mathematics and physics, and she has also continued to study English up to higher grades and even sometimes taught this language and along with that,she started learning French.
او در حال حاضر مترجم،فرانسه،انگلیسی و ارمنی می باشد و چندین سال در شرکتهای بزرگ علاوه بر فعالیتهای خود بعنوان مترجم نیز فعالیت کرده است و در کنار این حرفه مشاوره پوست و مو نیز انجام می دهد و  در حال حاضر بعنوان کارشناس پوست و مو در حال فعالیت است.
Currently she is a translator of French, English and Armenian and for several years in a big companies  in addition to her activities,  she has also worked as a translator and a long with this profession she provides skin and hair consultation and she is still a skin and hair expert
او همچنین در کنار تحصیل به ورزش دو میدانی، پرتاب دیسک و وزنه نیز به صورت نیمه حرفه ای پرداخته و مقام هایی هم کسب کرده است
In addition to studing, she also participated in athletics ,discus throwing and weightlifting semi-professionally and won positions.

او در تابستان ۹۸در فیلم کوتاهی نقش نه چندان بلندی  را ایفا کرد
She played a small role in a short film in the summer of 2019,

او برای ادامه تحصیل به کشور فرانسه اقدام کرده و حتی از یکی از دانشگاههای فرانسه پذیرش  برای تحصیل در رشته حقوق نیز دریافت کرد ولی به دلایلی نتوانست به فرانسه عزیمت کند و موقعیت بسیار عالی تحصیلی را که پیش آمده بود را از دست داد و پس از چندی تصمیم به ادامه تحصیل در ایران گرفت و در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه ادامه تحصیل داد.
After graduating from high school,she applied and received an offer from prestigious university in Paris to study law,but due to circumstances was unable to travel to France and lost this excellent  academic opportunity. whereupon on she decided to continue  studies in Iran. As well as her academic pursuits she also participated in athletics and weigh throwing
بعد از آن دوره کمکهای اولیه را گذرانده است 
and she passed the first aid courses

آلیس کار هنری را با روی آوردن به گلسازی چرمی و بلندر آغاز کرد هر چند که قبلا در دوران مدرسه در تئاترهایی که توسط دانش آموزان اجرا می گردید نیز شرکت کرده است.
        Alice began her artistic career with flower making "latex and foam flowers " although she has previously participated in school theatrical performances.

سپس در سال ۱۳۸۲ در فیلم‌ "بیدمجنون "در کنار آقای پرویز پرستویی و به کارگردانی آقای مجید مجیدی، در نقش یک‌پرستار فرانسوی ظاهر شد ولی به دلیل جو مذهبی که در کشور حاکم است آن صحنه هایی که می بایست در فرانسه اجرا می شد ولی در ایران ایفا شده بود حذف شدند و نام او تنها در تیتراژ فیلم باقی ماند و صحنه های ایفا شده توسط او حذف شده و مجددا در فرانسه فیلمبرداری شدند.
Then in 2004,she appeared as a french nurse in the Film "Bideh Majnoon",a long side Mr. Parviz Parastooi and directed by Mr.Majid Majidi, but since Iran is a religious country these scenes that should have  been performed in France and were filmed in Iran, unfortunately were removed, and her name remained only in the closing credits of the film and scenes played by her were removed and re-filmed in Franceو در سال ۹۹ در فیلم عملیات خیابانی به همراه پسرش دانیل عیشو ظاهر شد و در حال حاضر نیز در پیش تولید سریال آذین در حال آماده سازی خود و پسرش می باشد او همچنین در این‌سریال بعنوان مدیر روابط امور بین الملل و مترجم این پروژه نیز فعالیت می کند
In 2020,she with her son ,Daniel Ishou appeared in the movie "street operations" and currently Alice and Daniel are preparing for the pre-production of Azin series, she also works in the series as the director of International  relations and translator

و مدتی است که در حال تدارک و آماده سازی فیلمی کوتاه که او کارگردانی آن را به عهده دارد می باشد
And she has been making a short film for sometime  and directing the filmاو در حال حاضر مدرس زبان‌انگلیسی،فرانسه و ریاضی می باشد و در دانشگاه نیز در رشته مدیریت بازرگانی تحصیل کرده است
She is currently an Englush and French and math teacher and also studied M.B.A at the university

و دارای سرتیفیکیت بین المللی عکس و هنرهای تجسمی در یکی از گالری های نمایشگاه بین‌المللی می باشد
she has an international certificate of visual arts in one of the galleries of international exhibition

محمد رضا محمدی بازیگر فیلم و مدل استایل

بازیگر فیلم عملیات خیابانی

وزشکار و فروشنده بازار پوشاک


عذرا نورانی

تحصیلات دانشجو رشته کامپیوتر

بازیگر فیلم

آرایشگر لاین گریم میکاپ  حرفه ایی

مربی آرایشگری و گریم

معماری جدید جهان

The new architecture of the world

بخش اول

پژوهشگر : اسماء صیادی

محصل مقطع معماری

شهرهای شناور گذشته و آینده

شهر شناور مالدیو

تهدید تغییرات آب و هوایی در برابر ما قرار دارد. افزایش سطح دریا باعث نگرانی بیش از 410 میلیون نفر در خطر از دست دادن معیشت است. شهرهای ساحلی با ساختمان های بلند و جاده های پر ترافیک خفه شده اند و زمین را به اندازه کافی مصرف نمی کنند. با ترکیب این مشکلات، معماران در سراسر جهان یک پاسخ بالقوه را پیشنهاد کرده اند « شهرهای شناور» به نظر می رسد آینده زندگی بر روی آب، تغییری اساسی از نحوه زندگی، کار و بازی مردم است. پیشینه‌های بومی خلاف این را ثابت می‌کنند، و الهام‌بخش آنچه شهرهای ما می‌توانند به آن تبدیل شوند، ارائه می‌دهند. در حالی که رهبران جهان در مورد مسیرهای اقدام برای مقابله با تغییرات آب و هوایی در اجلاس آب و هوای COP27 در مصر بحث می کنند، ArchDaily به مفهوم سکونتگاه های رادیکال مبتنی بر آب می پردازد.

نحوه استفاده از متاورس برای حفظ بناهای تاریخی

 برج کپسول سه بعدی ناکاگین

تصور کنید که برای بازدید از یک ساختمان مهم برای تاریخ معماری برنامه ریزی کرده اید، یک اثر مرجع برای همه علاقه مندان. احتمالاً خود را به یک دوربین یا یک تلفن همراه خوب مجهز می کنید، یک مداد، دفترچه یادداشت و حتی یک نوار اندازه گیری برای ضبط تمام جنبه های آن بردارید.

با این حال، این تنها راه برای «بازدید» از یک بنای با اهمیت تاریخی امروزه نیست یا حداقل این چیزی است که برخی از محققان سعی در نشان دادن آن دارند. متاورژن به دلیل نقشش در معماری و حفظ فرهنگ و نسل های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد.

آفرینش مشترک در معماری و شهرسازی چیست؟

فضای عمومی در بندر دارلینگ - هاسل

در سال‌های اخیر، اصطلاح «هم‌آفرینی»، واژه‌ای پرمخاطب در بخش کسب و کار و مدیریت، راه خود را به گفتمان معماری و شهرسازی باز کرده است. این اصطلاح برای تعریف یک مفهوم بزرگ استفاده می شود که کار عمدی با دیگران را برای ایجاد چیزی مشترک توصیف می کند. اما معماری در حال حاضر نتیجه همکاری بین چندین بازیگر، معماران، مشتریان، سرمایه‌گذاران، توسعه‌دهندگان و مدیریت محلی است. آیا این اصطلاح هنوز هم می تواند در این زمینه کاربرد داشته باشد، آیا می تواند اشکال جدیدی از دانش را پدید آورد، و آیا با مفهوم طراحی مشارکتی تفاوت دارد؟

پژوهشگر : اسماء صیادی

محصل مقطع معماری

سعید کوهستانی بازیگر تئاتر و تلوزیون و سینما

مدلینگ استایل برتر

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

هلیا محسنی راد بازیگر و مدل استایل


کاندید نقش سریال آذین

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

 

محمد محسنی راد بازیگر و مدل استایل

کاندید نقش در فیلم آذین

بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم



هلنا رادپور « بازیگر مجموعه آذین ، نویسنده ، نقاش ، عکاس ،... » در جریان بازدید از نمایشگاه هوایی تهران

هلنا از بازدید خود ازنمایشگاه هواپیمایی گفت :

نمایشگاه هوایی تهران که روبروی پارک ارم شهربازی که جایی برای تفریح و بازی کودکان و نوجوانان است نمایشگاه هوایی تهران مکانی برای نمایش هواپیما های قدیمی است و از مکان های دیدنی تهران به شمار می‌رود که تماشای آن برای عاشقان پرواز می‌تواند بسیار هیجان انگیز باشد.

اما زمانی که من برای بازدید رفته بودم متوجه ی چند نکته شدم که می توان با برطرف کردن آن نمایشگاهی جذاب تر و قشنگ تر مکانی تفریحی برای کودکان ، نوجوانان ، بزرگسالان می باشد.

۱_متاسفانه برخی از هواپیما های داخل نمایشگاه بسیار فرسوده و حتی بعضی از هواپیما ها قطعاتشان جدا شده بود که میتوان با بازسازی آنها و نمای اطراف هواپیماها با وسایل و امکاناتی تجهیز و جذاب تر کرد.

۲_می توان با نشان دادن برخی از تولیدات داخل مانند هواپیما های مسافر بری کوچک ، هواپیما های جنگی ، هلیکوپتر های ساخت داخل پهپاد های رونمایی شده و یا عکس آنها را در موزه داخل محوطه استفاده کرد.

۳_برای زیبا تر شدن مجموعه نمایشگاه و تبلیغات از تیزر های تبلیغاتی و معرفی نمایشگاه در سایت ها و.. به عنوان دست آورد های ملی و داشته های گذشته و تاریخ گذشته ی هوایی استفاده کرد.

۴_ایجاد راهی از مترو به نمایشگاه با پل هوایی از روی اتوبان و یا راههای دیگر برای آسان کردن رسیدن به نمایشگاه.

درکل بازید بسیار عالی به همراه برخورد و راهنمایی بسیار عالی مسئولین نمایشگاه و موزه روبرو شدم. با آرزوی سر افرازی و سربلندی ایران و خادمین هوایی ایران.

هلنا رادپور « بازیگر ، داستان نویس ، نقاش ، شاعر ، عکاس و ... »

و بازی در فیلم ما ملت امام حسینیم

تئاتر: فضایی که در آن یک اجرا اجرا می شود، در واقع ماشینی بزرگ به شکل ساختمانی که برای ارائه نمایش ها تخصصی است.

انواع مرحله:

مرحله پروسنیوم:

تئاتر proscenium چیزی است که ما معمولاً به عنوان یک "تئاتر" در نظر می گیریم.

ویژگی اصلی آن Proscenium است، یک "قاب تصویر" که در اطراف قسمت جلوی منطقه بازی یک مرحله پایانی قرار می گیرد.

قاب Proscenium است. بالها فضاهایی در دو طرف هستند که خارج از صحنه گسترش می یابند. مناظر می تواند از همه طرف منطقه بازیگری را احاطه کند، به جز سمت تماشاگران، که نمایش را از طریق باز شدن قاب تصویر تماشا می کنند. این سمت باز گاهی اوقات به عنوان "دیوار چهارم" شناخته می شود، زیرا سه دیوار دیگر از مناظر تشکیل شده است. «پشت صحنه» به هر فضایی در اطراف محوطه بازیگری گفته می شود که دور از دید تماشاگر باشد. قاب Proscenium است. بالها فضاهایی در دو طرف هستند که خارج از صحنه گسترش می یابند. مناظر می تواند از همه طرف منطقه بازیگری را احاطه کند، به جز سمت تماشاگران، که نمایش را از طریق باز شدن قاب تصویر تماشا می کنند. این سمت باز گاهی اوقات به عنوان "دیوار چهارم" شناخته می شود، زیرا سه دیوار دیگر از مناظر تشکیل شده است. «پشت صحنه» به هر فضایی در اطراف محوطه بازیگری گفته می شود که دور از دید تماشاگر باشد.

تئاتر رانش:

صحنه ای که از سه طرف توسط تماشاگران احاطه شده است. سمت چهارم به عنوان پس زمینه عمل می کند.

در یک چیدمان معمولی مدرن: صحنه اغلب یک محوطه بازی مربع یا مستطیل شکل است که معمولاً برافراشته و با صندلی های چنگکی احاطه شده است. اشکال دیگر ممکن است. تئاتر گلوب شکسپیر یک صحنه رانش پنج وجهی بود.

مرحله پایانی:

استیج تراست دیوار به دیوار کشیده می‌شود، مانند یک استیج رانش که تماشاگران فقط در یک طرف، یعنی جلو قرار دارند.

«پشت صحنه» پشت دیوار پس زمینه است. هیچ فضای بال واقعی در طرفین وجود ندارد، اگرچه ممکن است ورودی هایی در آنجا وجود داشته باشد. نمونه‌ای از استیج پایانی مدرن یک سالن موسیقی است که دیوارهای پس‌زمینه فضای نواختن را از سه طرف احاطه کرده‌اند. مانند یک مرحله رانش، مناظر در درجه اول به عنوان پس‌زمینه عمل می‌کند، نه اینکه فضای بازیگری را احاطه کند.

تئاتر آرنا:

صحنه مرکزی که از هر طرف توسط تماشاگران احاطه شده است. منطقه صحنه اغلب برای بهبود خطوط دید بلند می شود.

تئاتر انعطاف پذیر:

این صحنه‌ها که گاهی اوقات تئاتر «جعبه سیاه» نامیده می‌شود، اغلب جعبه‌های خالی بزرگی هستند که درونشان سیاه رنگ شده است. صحنه و صندلی ثابت نیست. درعوض، هر کدام را می‌توان مطابق با نیازهای نمایشنامه یا هوس کارگردان تغییر داد.

نمایه تئاترها:

اغلب در تئاترهای "فضای یافت شده" استفاده می شود، یعنی تئاترهایی که توسط فضاهای دیگر تبدیل شده اند.

تماشاگران اغلب در دو طرف فضای بازی روی صندلی‌هایی قرار می‌گیرند که در هر دو انتهای «صحنه» تماشاگران کم یا بدون تماشاگر هستند. بازیگران در نمایه برای تماشاگران به صحنه می روند. این اغلب کاربردی ترین گزینه برای فضاهای طولانی و باریک مانند "جلوی فروشگاه" است.

از نظر منظره، یک تئاتر نمایه بیشتر شبیه صحنه صحنه است. برخی از صحنه‌پردازی‌ها به‌عنوان پس‌زمینه در انتها امکان‌پذیر است، که اساساً کناره‌ها هستند. یک فرم غیر تئاتری صحنه نمایه یک میدان بسکتبال است، اگر کسی پشت حلقه ها ننشیند.

عرصه های ورزشی:

عرصه های ورزشی اغلب به عنوان محل برگزاری کنسرت های موسیقی عمل می کنند. از نظر شکل شبیه صحنه بسیار بزرگ میدان هستند (به طور دقیق تر صحنه آرنا شبیه یک میدان ورزشی است)، اما با یک پلان مستطیل شکل. هنگامی که برای کنسرت استفاده می شود، یک محوطه صحنه موقت اغلب به عنوان مرحله پایانی در یک انتهای طبقه برپا می شود و بقیه طبقه و غرفه ها تبدیل به مخاطب می شوند. ورزشگاه ها اصطلاحات خاص خود را دارند. زیر را ببینید.

بخش هایی از تئاتر Proscenium:

Proscenium عنصر تعیین کننده تئاتر proscenium است. این اساسا یک قاب عکس بزرگ است که فضای بازیگری را از تماشاگر جدا می کند. تمام جهات روی صحنه با توجه به این تقسیم بندی فضا توسط سکونیوم تعریف می شود.

جهت‌های صحنه از دیدگاه بازیگری که در مرکز صحنه ایستاده و رو به تماشاگر قرار می‌گیرد، نمایش داده می‌شود، مرحله چپ بازیگران سمت چپ، صحنه راست به سمت راست بازیگر است. پایین صحنه به سمت تماشاگر است، بالا صحنه به سمت دیوار پشت صحنه است. خط گچ (PL) خطی است که از پشت یک طرف قوس پیشانی به سمت دیگر پیشانی کشیده می شود. خط مرکزی (CL) در نیمه راه بین پیشروها و عمود بر خط گچ از بالا/پایین است. نقطه ای که خط مرکزی و خط گچ را قطع می کنند گاهی اوقات به عنوان نقطه "صفر صفر" نامیده می شود. مکان همه چیز روی صحنه از این تقاطع اندازه گیری می شود.

هر چیزی که در پایین صحنه خط گچ قرار دارد، Front of House یا FOH نامیده می شود. گاه به آن «انته پروسنیوم» نیز می گویند که به معنای «قبل از پیشگاه» است. هر چیزی که تماشاگران می توانند روی صحنه ببینند، روی صحنه است. هر چیزی که روی صحنه باشد به غیر از دید مخاطب خارج از صحنه یا پشت صحنه است. بال ها کناره های صحنه هستند و فلای لفت یا خانه صحنه فضای بالای صحنه است. طبقه را عرشه می نامند.

بخشی از صحنه که در پایین صحنه قرار دارد، Apron یا گاهی اوقات Thrust نامیده می شود. محل نشستن مخاطبان سالن یا خانه است.

 

جهت صحنه: L، C، R، US، DS و غیره، گچ و خطوط مرکزی:

Proscenium, FOH, Wings, Apron, Traps and traproom:

خانه صحنه، اتاق زیر شیروانی، راه آهن قفل، ریل پرواز، ریل بارگیری، شبکه خانه، بوم جعبه، تیرها، یارو، غرفه

مناطق فرعی:

* مغازه های صحنه و لوازم جانبی،

* ذخیره سازی،

* ذخیره سازی و نگهداری نور،

* فروشگاه و انبار لباس،

* رختکن، اتاق سبز،

* لابی و گیشه، تبلیغات، مدیریت.

بخش هایی از یک آرنا:

یک آرنا ابتدا برای رویدادهای ورزشی طراحی شده است. برپایی یک کنسرت به معنای قرار دادن آن در فضایی است که برای یک رویداد متفاوت در نظر گرفته شده است. سازش و سازش اغلب مورد نیاز است.

صحنه معمولاً به عنوان مرحله پایانی یا گاهی اوقات در مرکز به عنوان صحنه "آرنا" تنظیم می شود.

استیج معمولاً برای سهولت در راه اندازی در انتهای بارانداز ساختمان نصب می شود. روبروی صحنه Front of House یا FOH قرار دارد که گاهی اوقات "Sound World" نامیده می شود، زیرا کنسول های Mixing در اینجا قرار دارند. معمولاً از جهت های مرحله استاندارد استفاده می شود (Stage Right، Stage Left، Downstage، Upstage و غیره). میکسر مانیتور اغلب در «دنیای مانیتور» به SL می‌رود، و دیمرهای روشنایی در «دیمر بیچ» به حالت SR می‌روند. طبقه اصلی در مرکز رسچ به عنوان یک پیست هاکی طراحی شده است و حتی در هنگام کنسرت ها توسط یک دیوار محافظ به نام Dasher احاطه شده است. صندلی در طبقه اصلی بین Stage و FOH و همچنین در سفید کننده ها قرار دارد. ورودی های تماشاگران از سالن ها (مناطق لابی) به کاسه نشستن VOM نامیده می شود که مخفف "Vomitories" است، نام رومی قدیمی برای چنین ورودی هایی.

جهت گیری در تئاترهای غیر سنتی؛ مراحل رانش، آرنا و نمایه:

تعیین مسیرها در این صحنه ها مشکل سازتر است، زیرا مخاطب در هیچ جهتی قرار ندارد. تعیین جهت می تواند نسبتاً دلخواه باشد.

تئاترهای تراست:

بخش میانی مخاطب سه جانبه اغلب به عنوان "پایین صحنه" تعریف می شود.

باید مراقب بود که به یاد داشته باشید که از نظر تماشاچیانی که در آنجا نشسته اند، طرفین نیز "پایین" هستند.

مراحل آرنا:

تخصیص مسیرهای صحنه در یک صحنه می‌تواند تقریباً دلخواه باشد، زیرا همه جهت‌ها برای بخشی از مخاطبان «پایین صحنه» هستند. جهت‌های صحنه به سبک Proscenium به خوبی کار نمی‌کنند.

طرح های رایج مورد استفاده در عوض عبارتند از:

* جهت قطب نما (شمال، جنوب، شرق، غرب) از مرحله مرکزی.

* "ساعت" (12:00، 3:00، 6:00، 9:00) با جهت "12:00" اختصاص داده شده است.

* نام بخش هایی از فضای صحنه را اختصاص دهید (مانند Ar.A، Ar.B، Ar.C، و غیره)؛ مناطق ممکن است در تولیدات بعدی با تنظیمات متفاوت متفاوت باشند.

هر یک از این سیستم ها می تواند کار کند، مشروط بر اینکه همه افرادی که روی یک تولید کار می کنند با طرح مورد توافق آشنا باشند.

تهیه کننده وکارگردان

وپژوهشگرآموزش بازیگری فیلم

استاد عباس صیادی

عباس صیادی

محل تولد  تهران 1360

تهیه کننده فیلم

کارگردان فیلم

نویسنده وطراح فیلم

تصویربردار فیلم

بازیگر فیلم

پژوهشگرومربی آموزش بازیگری فیلم

 

          1-تهیه کنندگی و کارگردانی فیلم

 

 در عصای سفید برای چشم بینا، درنای رهجو، به یاد معلم مهربان ، رسوخ ، مجتمع b106،حس آرامش نگاه درست ،خیلی زود باور،چهار محله ،شکلات، دید درست، عملیات خیابانی و.....     

عصای سفید برای چشم بینا

سال تولید 1385

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کننده : عباس صیادی

درنای رهجو

سال تولید 1386

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان: محمد صیادی،

عباس علی رودباری، عباس صیادی

چهار محله

سال تولید 1389

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

به یاد معلم مهربان

سال تولید 1391

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

رسوخ

سال تولید 1392

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

شکلات

سال تولید 1392

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

 (1)Bمجتمع 106

سال تولید 1392

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

 (2)Bمجتمع 106

سال تولید 1392

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

 (3)Bمجتمع 106

سال تولید 1392

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

حس آرامش

سال تولید 1393

کارگردانان : امید فرمانی ، سعید تحصیلی، عباس صیادی

یگان ویژه نیروی انتظامی غرب استان تهران

خیلی زود باور

سال تولید 1393

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

نگاه درست 

سال تولید 1393

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

يك لحظه غفلت

سال توليد: 1393
مشاوركارگردان

عباس صيادي

تهيه كننده:معاونت اجتماعي وحفاظت اطلاعات نيروي انتظامي

 مادر نمونه

سال توليد1393

كارگردان:عباس صيادي

تهيه كنندگان:محمدصيادي و

عباس صيادي

ما ملت امام حسینیم

سال تولید 1402

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

 2-کارگردانی مستند

کمپ حسین علی، هیئت توابین، بازماندگان گردان آهنین، سیستان دیار کهن، خاک نرم، فرشتگان سرزمین، مخترعان کوچک، سیستان دیار کهن، شهید خاج حسین کوهستانی« رئیس عقیدتی سیاسی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران ،

هیئت توابین

سال تولید 1390

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

کمپ حسین علی

سال تولید 1390

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

خاک نرم

سال تولید 1390

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

فرشتگان سرزمین

سال تولید 1391

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

مخترعان کوچک

سال تولید 1391

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

سیستان دیار کهن

سال تولید 1392

نویسنده و کارگردان : عباس صیادی

تهیه کنندگان : محمد صیادی، عباس صیادی

شهيدسرهنگ حاج حسين كوهستاني

رئيس عقيدتي سياسي مرزباني جمهوري اسلامي ايران

سال توليد:

1392

كارگردان:

عباس صيادي

تهيه كنندگان:

مرزباني نیروی انتظامی جمهوري اسلامي ايران  ، محمدصيادي وعباس صيادي

 

   3-کارگردانی تئاتر

سفر سبز و راه رستگاری و غیره...

     4-نویسندگی

خواب شیرین، سریال اشکها در بیابان و تمامی فیلم هایی که کارگردانی شده

5- تصویربرداری

«تذکر: به دلیل داشتن امکاناتی مثل تجهیزات تصویر برداری وصدابرداری به دوستان کمک میکردم اما این کمکها باعث شد تمام تجهیزات از بین بروددربیشتر موارد برای حمایت از وسائل خود به ناچار به دوستان با عنوان تصویربردارکمک میکردم »

سودا، تا کجا، سفیر ، یک اشتباه کوچولو ،آشنای غریب، فرقان ، توله سگ دوپا، طناب ، در جستجوی کار،

 مستند نقش رنگ،یک اشتباه کوچولو، حس آرامش  و...

تا کجا

سال تولید 1391

کارگردان زهرا زمانی

تهیه کننده حسین تورنگ

تصویربردار عباس صیادی

سفیر

سال تولید 1391

کارگردان سعید میرزایی

تهیه کننده مهران علیزاده

تصویربردار عباس صیادی

سودا

سال تولید 1391

کارگردان حسین باکیده

تهیه کننده مهران علیزاده و سعید میرزایی

تصویربردار عباس صیادی

فرقان

سال تولید 1391

کارگردان حسین گنج خانی

تهیه کننده حجت علمی

تصویربردار عباس صیادی

توله سگ دوپا

سال تولید 1392

کارگردان سعید میرزایی

تهیه کننده مهران علیزاده

تصویربردار عباس صیادی

طناب

سال تولید 1392

کارگردان زهرا زمانی

تهیه کننده حسین تورنگ

تصویربردار عباس صیادی

در جستجو کار

سال تولید 1392

کارگردان امیرحسین قمی

تهیه کننده رضا جلالی

تصویربردار عباس صیادی

در جستجو کار

تصویربردار عباس صیادی

تهیه کننده رضا جلالی

کارگردان امیرحسین قمی

سال تولید 1392

مستند نقش رنگ

تصویربردار عباس صیادی

تهیه کننده سارمی

کارگردان سارمی

سال تولید 1392

یک اشتباه کوچک

تصویربردار عباس صیادی

تهیه کننده مهرداد تهرانی

کارگردان مهرداد تهرانی

سال تولید 1393

حس آرامش

تصویربردار عباس صیادی

تهیه کننده یگان ویژه نیروی انتظامی غرب استان تهران

کارگردانان امید فرمانی ، سعید تحصیلی، عباس صیادی

سال تولید 1393

6-فعالیتهای دیگر

پژوهشگر آموزش بازیگری فیلم

مدیر کانون فیلم وتئاتر منطقه 10 سال 1394

مشاور فیلم وفیلم نامه

مشاور پایان نامه

مدیر عامل موسسه فرهنگی وورزشی درنای رهجو

مسئول هیئت مذهبی وگروههای نمایش،سرود و تواشیح 1379 الی 1385

مدیر عامل و سر مربی دو باشگاه فوتبال  درنای رهجو وشهید فهمیده

مسئول فرهنگی پایگاه بسیج  1380

مدیرکانون فیلم وتئاترمنطقه ۱۰تهران سال ۱۳۹۴

طراح ومدیر خدمات صنعتی شهرکهای صنعتی استان تهران

و......

ازعلاقه مندان به بازیگری

براي سریال «آذین»درنقشهای ذیل

بازیگرمبتدی وحرفه ای پذیرفته میشود

سنين درهرنقش نقشهاي موردنياز درسریال «آذین
رديف
سن30 به بالا نقش پدر 1
سن25به بالا نقش مادر 2
سن10به بالا نقش دختر4نفر 3
سن 10به بالا نقش پسر2نفر 4
سن20به بالا نقش عمو 5
سن50به بالا نقش پدربزرگ 6
سن 15 به بالا نقش عمه 1نفر
7
سن 45 به بالا نقش مادربزرگ 8
سن 20 به بالا نقش فروشنده 9
سن17 به بالا

نقش شیرینی فروش

10
سن 20 به بالا

نقشهای آقایان3نفر

11
سن 20 به بالا

نقشهای خانمها7نفر

12

 

براي ثبت نام عكس و

مشخصات وشماره تماس خود رابه

ايميل ذيل بفرستيد

abbas.sayadi9@gmail.com

https://s6.uupload.ir/files/img-20220918-wa0045_7oe9.jpg

https://s6.uupload.ir/files/464130398_622667_kmzg.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20190906_201919_449_io6l.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20190906_201919_457_pgrw.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20190921_234212_145_2jiq.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20190916_121440_905_zm86.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20190921_234212_079_y1lu.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20190921_234212_084_7gs7.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20191010_104241_705_vv6v.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20191004_195905_435_lrf.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20191009_014419_964_p1ca.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20191025_185418_713_-_copy_qrqh.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۰۰۸۰۹_۱۰۳۱۰۴_۰۹۳_s84q.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۰۰۵۲۲_۱۷۴۰۱۶_۴۵۷_q3g6.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۰۰۵۲۲_۱۷۴۰۴۴_۳۷۱_fav1.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۰۰۵۲۳_۱۵۵۲۵۴_۹۵۱_es6o.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۰۰۹۱۶_۲۲۰۵۲۵_۷۹۶_c8dp.jpg

تعداد صفحات : 3